Η "πρώτη" προετοιμασία της χρονιάς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα (12/10) την προετοιμασία του για τον αυριανό (13/1, 18:00) αγώνα με τη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης και ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει λόγους για να ελπίζει ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το Ιβανώφειο.

Ο ΑΡΗΣ είχε μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί, κάτι που συνέβη πρώτη φορά από τότε που ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Λείπει, βέβαια, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όμως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να ζήσουν μ’ αυτήν την απώλεια για τους επόμενους δύο μήνες. Όλη την εβδομάδα, το βάρος έπεσε στο μοντάρισμα, εντός… κι εκτός παρκέ, αφού το «δέσιμο» στα αποδυτήρια είναι εξίσου σημαντικό μ’ αυτό στο γήπεδο.

Αυτήν την εβδομάδα, οι παίκτες του ΑΡΗ είχαν την ευκαιρία να «μάθουν» καλύτερα ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί το παιχνίδι του προπονητή τους. Την ίδια ώρα, παρά τις αρκετές διπλές προπονήσεις, θα παρουσιαστούν αύριο με πιο «φρέσκα» πόδια, αφού δεν υπήρξε η ένταση της περασμένης εβδομάδας με τρία επίπονα ματς σε επτά μέρες.

Ο Μαρκόπουλος στόχευσε στο να βρουν οι παίκτες τους ρόλους τους και να αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, σε επίθεση και άμυνα. Τα αποτελέσματα αναμένονται στο παρκέ του κλειστού της Νεάπολης, όπου περιμένει ένας αντίπαλος που θέλει πολύ τη νίκη.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τη Λάρισα ολοκληρώνεται με μία προπόνηση και ο κόουτς της ομάδας ελπίζει ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά του Μποχωρίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα