Η υπεροπλία στη ρακέτα

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι ομάδες του Σούλη Μαρκόπουλου παίζουν παραδοσιακά παιχνίδι ρακέτας. Σήμερα, κόντρα στη Λάρισα, ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα έναν λόγο για να το κάνει.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υπεροπλία αντί του αντιπάλου τους στη φροντ λάιν, και πρέπεινα το αποδείξουν στο παρκέ. Το δίδυμο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς – Τζόρτζε Γκάγκιτς είναι ποιοτικό και παρότι του λείπει η αθλητικότητα, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Την ίδια ώρα, στον ΑΡΗ περιμένουν την πρώτη καλή εμφάνιση του Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενός παίκτη που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τα τελευταία χρόνια και αν βρει τα πατήματά του, μπορεί να δώσει λύσεις. Στη φροντ λάιν υπάρχει και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο ΑΡΗΣ φαίνεται να υπερέχει των Θεσσαλών.

Οι τελευταίοι έχουν ως σημείο αναφοράς στη ρακέτα τον Τερέλ Παρκς, ο οποίος ήταν και πέρυσι καλός με τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο Νταρνέλ Χάρις, πέρυσι του Πανιωνίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζάστιν Μπέικερ. Ο νεαρός Τζεχάιβα Φλόιντ είναι αυτός που ουσιαστικά συμπληρώνει τη γραμμή των ψηλών, χωρίς να έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα.

Ο Μαρκόπουλος θέλει να χτυπήσει τη Λάρισα με inside game, θέλοντας παράλληλα να προστατέψει τους ψηλούς του από τη φθορά των φάουλ. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αποδειχτεί κομβικό στην έκβαση του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα