"Να κάτσουμε και να δούμε πως διορθώνεται αυτή η κατάσταση"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΡΗ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στην Λάρισα

Το πρόβλημα του ΑΡΗ στην άμυνα μονοπώλησε στην τοποθέτηση του Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και στις ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Λάρισα.

Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην Λάρισα για την νίκη. Για εμάς ήταν ακόμη μία κακή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε παιδικά λάθη. Δώσαμε μπάλες στον αντίπαλο και την ευκαιρία να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Δεχθήκαμε 25 πόντους έτσι. Λείπει ο Μποχωρίδης, χτύπησε και ο Μόρις αλλά αυτά δεν δικαιολογούν τα λάθη. Δεν έχεις το δικαίωμα για λάθη ή τουλάχιστον πρέπει να είσαι έξυπνος για να μην κάνεις χαζά λάθη. Βάλε τα χέρια σου και παίξε άμυνα. Εμείς δεν παίξαμε ποτέ πέντε εναντίον πέντε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι μέσα στην ρακετά. Δημιουργήσαμε ορισμένες προϋποθέσεις αλλά δεν αλλάξαμε κάτι. Εχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει πάση θυσία να προσπαθήσουμε για να τα διορθώσουμε”

Για την αθλητικότητα της οποίας στερείται ο ΑΡΗΣ: “Πολλά σκεφτόμαστε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Αρχικά να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα δεν είναι η ομάδα που παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί δεν φαινόταν η έλλειψη αθλητικότητας. Λείπει βέβαια ένας παίκτης που δίνει πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Είναι ένα σύνολο γενικό που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να μην φαίνεται το πρόβλημά σου”.

Για το κατά πόσο είναι θέμα αθλητικότητας ή διάθεσης όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι: “Μπορεί να είναι σωστό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλει κάποιος να πιέσει στην άμυνα. Τι να πω δηλάδή; Οτι την Πέμπτη ο Τάλτον τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν ξέραμε αν θα παίξει ή όχι; Συνέβη και αυτό με τον Μόρις ο οποίος μας δίνει αθλητικότητα. Ο,τι και να πω αυτή την στιγμή, δεν είναι σωστό.

Πρέπει να κάτσουμε να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν και πως μπορούμε να δηιορθώσουμε αυτή την κατάσταση”.

Προτεινόμενα Άρθρα