Προετοιμάζεται ως έχει για Κολοσσό

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και στην παρούσα φάση, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ.

Η περίπτωση αντικατάστασης του Γκάρι Τάλτον έχει μπει «στον πάγο» μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ. Την ίδια ώρα, δε φαίνεται να προχωρά προς το παρόν και η αντικατάσταση του Τζόρτζε Γκάγκιτς από Αμερικανό ψηλό. Το ban της ΦΙΜΠΑ για τον Κάιλ Ουίβερ παραμένει, ενώ υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή και όλα δείχνουν πως το Σάββατο ο Σέρβος σέντερ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους νησιώτες.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος προσδοκά στην επιστροφή του Τζέιλεν Μόρις, ώστε να έχει μία πολύτιμη λύση στην πληγωμένη περιφέρεια της ομάδας, στη δύσκολη αναμέτρηση που έρχεται. Όπως εξελίχθηκε η κατάσταση και με το πιο πιθανό ενδεχόμενο να είναι, τουλάχιστον για τώρα, η διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ, η παρουσία του Αμερικανού γκαρντ – φόργουορντ είναι κομβικής σημασίας για τον ΑΡΗ, ο οποίος στους αγώνες με Λάρισα και Ιωνικό αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς τους Μόρις και Μποχωρίδη στη σύνθεσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα