Το ξέσπασμα του κόσμου

από Αντώνης Γκάτζιος

Η 5η συνεχόμενη ήττα στην Basket League, δεύτερη στο Παλέ από ομάδα που δεν είναι στην «αφρόκρεμα» του πρωταθλήματος, και 6η συνολικά μαζί μ’ αυτήν του Κυπέλλου, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των φίλων του ΑΡΗ.

Ο κόσμος βλέπει την ομάδα να «βουλιάζει», αλλά εξίσου με τις ήττες, πληγώνει το γεγονός ότι φαίνεται ανήμπορη να αντιδράσει όπως οι υπόλοιπες, ήτοι κάνοντας διορθωτικές ή ενισχυτικές κινήσεις. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μία σπάει και ο ΑΡΗΣ, πληρώνοντας τον κακό, όπως αποδεικνύεται, σχεδιασμό, την αδυναμία αλλαγών και την ατυχία των τραυματισμών, δείχνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα ένας «Γολγοθάς», ίσως πιο ανηφορικός από τους προηγούμενους.

Όλα αυτά, έφεραν το ξέσπασμα του κόσμου, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του στα αποδυτήρια σε παίκτες και προπονητές, αλλά και στη διοίκηση, στα γραφεία της ΚΑΕ. «Φροντίστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται», ήταν το νόημα των λεγόμενων των φιλάθλων.

Παραινέσεις έγιναν στον Σούλη Μαρκόπουλο, ώστε να βγει και να μιλήσει για τους λόγους που η ομάδα δεν ενισχύεται ή βελτιώνεται. Όσον αφορά την ιδιοκτησία, οι φίλαθλοι έστειλαν το μήνυμα στον Δημήτρη Γουλιέλμο να τηρήσει όσα υποσχέθηκε πριν από λίγο καιρό, αφού διαφαίνεται ότι η ΚΑΕ βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο από πολύ νωρίς στη σεζόν.

Οι φίλοι του ΑΡΗ θα περιμένουν να γίνουν κάποιες κινήσεις μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω του Κυπέλλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο).

Προτεινόμενα Άρθρα