Πρώτο μέλημα η εξασφάλιση ενημερότητας

από Αντώνης Γκάτζιος

Συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Γουλιέλμου, των εκπροσώπων του Α.Σ. ΑΡΗΣ και των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας έγινε σήμερα (13/11) το απόγευμα.

Θέμα, τι άλλο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και οι τρόποι για να βγει από το αδιέξοδο. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέλυσε την κατάσταση στον Ερασιτέχνη (έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης και ο εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ, Τάσος Μωϋσιάδης) και τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων.

Αυτό που αποφασίστηκε σε πρώτη φάση είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και εξακολουθούν να συγκεντρώνονται από τις δράσεις του Α.Σ. και των φιλάθλων, θα διατεθούν για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ της.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν, αφού απαιτείται εγρήγορση στη φάση που βρίσκεται η ομάδα, όπως θα συνεχιστεί, μέχρι τις 30/11, και η δράση του Α.Σ., με το λογαριασμό που έχει ανοίξει στη viva, την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και κουπονιών για την ενίσχυση της ΚΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα