Προφανής στόχος η ενίσχυση εν όψει Περιστερίου

από Αντώνης Γκάτζιος

Η διακοπή της Basket League πέρασε και ο ΑΡΗΣ όχι μόνο δεν ενισχύθηκε, αλλά θα παραταχθεί στη Λήμνο με ακόμα μία απουσία, αυτή του Τζόρτζε Γκάγκιτς.

Ο Σέρβος σέντερ πίεσε και αποχώρησε, παρά τις εκκλήσεις των ανθρώπων του ΑΡΗ για να παίξει στον αγώνα του Σαββάτου (16/11) και μετά να φύγει. Την ίδια ώρα, κόντρα στον Ήφαιστο δε θα αγωνιστεί ούτε ο Γιάννης Σιδηροηλίας, λόγω του προβλήματος με τη φορολογική ενημερότητα. Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί στο «Νίκος Σαμαράς» με οκτώ έμπειρους παίκτες και τους νεαρούς Βουλγαρόπουλο, Βλάσιο και Νετζήπογλου.

Η ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας είναι επιτακτική και, όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ ΚΑΕ – Α.Σ. και οργανωμένων φιλάθλων, πρώτη προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, ώστε η ομάδα να μπορέσει, αφού λύσει φυσικά και το ban του Κάιλ Ουίβερ, να αποκτήσει τους παίκτες που πρέπει.

Προφανής στόχος, πλέον, είναι να παρουσιαστεί ενισχυμένη η ομάδα στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, κόντρα στο Περιστέρι, στο «Nick Galis Hall». Με την αρωγή των φιλάθλων, του Α.Σ. Και της ΠΑΕ, συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που απαιτείται για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας. Έτσι, θα γίνουν προσπάθειες για να τελειώσει άμεσα το θέμα, ώστε μέχρι την επόμενη εβδομάδα να γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, κάτι που επείγει, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γκάγκιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα