Κανονική ομάδα στο παρκέ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η εικόνα του ΑΡΗ στη Λήμνο ήταν απελπιστική, όχι μόνο ως προς την απόδοση, αλλά και αριθμητικά. Στον αυριανό (24/11) αγώνα με το Περιστέρι τα δεδομένα αλλάζουν και οι κιτρινόμαυροι ελπίζουν ότι αυτό θα τους επιτρέψει να πετύχουν μία σημαντική νίκη.

Κόντρα στον Ήφαιστο, ο ΑΡΗΣ παρατάχθηκε με 8 έμπειρους παίκτες, δύο νεαρούς επαγγελματίες (Βουλγαρόπουλο, Βλάσιο) και έναν έφηβο (Νετζήπογλου). Αύριο, στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, ο ΑΡΗΣ θα θυμίσει… κανονική ομάδα.

Η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στη δράση και η προσθήκη του Τορλίν Φιτζπάτρικ, αυξάνει τις λύσεις που θα έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος, σε έναν αγώνα που θα είναι πιο δύσκολος, βάσει της ποιότητας του αντιπάλου, από όλους τους προηγούμενους πλην αυτού με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να ληεμονείται επίσης ότι στο ρόστερ επιστρέφει, μετά την ενεργοποίηση του συμβολαίου του, και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και ανάσες στους γκαρντ.

Ο Μποχωρίδης και ο Φιτζπάτρικ εύλογα δε θα είναι απόλυτα έτοιμοι, όμως η παρουσία τους είναι σημαντική, από την άποψη ότι το Περιστέρι διαθέτει ιδιαίτερα «βαθύ» ρόστερ και ο ΑΡΗΣ πρέπει να αντέξει τόσο από πλευράς ενέργειας, όσο και τη φθορά των φάουλ. Παράλληλα, θα έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις, κάτι που αναμένεται να «απελευθερώσει» κάπως τους υπόλοιπους παίκτες, αφού εύλογα το αμυντικό βάρος των αντιπάλων έπεφτε ως τώρα στην πεντάδα Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Μόρις, Γκετσεβίτσιους, Τάλτον.

Προτεινόμενα Άρθρα