"Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες μου"

από AllAboutARIS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΑΡΗ στο "Nick Gallis Hall" θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους αλλά και στον κόσμο που επηρέασε θετικά την ομάδα.

Παράλληλα μίλησε για τον ίδιο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα και στη συνέχεια ενώ μίλησε τιμητικά και για την ομάδα του Περιστερίου χαρακτηρίζοντάς της ως πολύ καλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

“Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Να ευχαριστήσω όμως και τους φιλάθλους του ΑΡΗ που μας στήριξαν και μας ώθησαν προς τη νίκη. Μας επηρέασαν θετικά και τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Να ευχαριστήσω και τους παίκτες για την απόδοσή τους σήμερα που ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ και μέσα από την πολύ καλή μας άμυνα να δημιουργούμε τις προυποθέσεις για να βάζουμε καλάθια στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή επιθετικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Για την άμυνα και τους λιγότερους πόντους που δέχτηκε η ομάδα σε σχέση με τον Μ.Ο: “Ήμασταν δυνατοί στην άμυνα σήμερα όπως είπα αλλά αυτό έγινε σε συνδυασμό με την επίθεση και τον κόσμο που βρέθηκε στην εξίσωση. Σίγουρα καταλύτης για τη νίκη ήταν και ο Μποχωρίδης”

Προτεινόμενα Άρθρα