Ράγισε το γυαλί με Σανικίτζε

από Αντώνης Γκάτζιος

Η απουσία του Βίκτορ Σανικίτζε από τον αγώνα με το Ρέθυμνο δεν ήταν κάτι αναπάντεχο. Για τους παροικούντες το "Nick Galis Hall", ήταν αναμενόμενη.

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ με τον Δημήτρη Γουλιέλμο δε βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι ο Σανικίτζε ζήτησε να πληρωθεί τη δόση του διακανονισμού για το ban της ΦΙΜΠΑ, γνωρίζοντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο συνέβη με τους Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ, οι οποίοι πίεζαν την ΚΑΕ και τελικά, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, πήραν χρήματα.

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο οποίος φέρεται να έδωσε εντολή να μην καθίσει ο Σανικίτζε στην άκρη του πάγκου στον αγώνα με το Περιστέρι. Ίσως σ’ αυτό να έπαιξε ρόλο και η μη… ένταση του Σανικίτζε από τον πάγκο στις φάσεις που ο ΑΡΗΣ αδικούνταν από τη διαιτησία. Γι’ αυτόν το λόγο και ο μεγαλομέτοχος είχε κατέβει στον πάγκο της ομάδας, στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό και μίλησε στον τεχνικό διευθυντή.  Την ίδια ώρα, ο Γεωργιανός φάνηκε αντίθετος με την ανακοίνωση της ΚΑΕ που καταφερόταν εναντίον των παικτών, μετά από τον αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ο Σανικίτζε να δει το ματς με το Περιστέρι από τις θέσεις δίπλα στον πάγκο, μαζί με τον συμπατριώτη του, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση.

Ο Σανικίτζε δεν ήταν στο Ρέθυμνο χθες (πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Γεωργία) και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού γίνεται λόγος ακόμα και για διακοπή της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Προτεινόμενα Άρθρα