Ο Ντραγκίτσεβιτς, τα οφειλόμενα και ο κίνδυνος

από Αντώνης Γκάτζιος

Η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι τεταμένη κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ήττα από το Ρέθυμνο. Το τελευταίο δεν είναι καν η βασική αιτία για το ότι η ομάδα μοιάζει με "καζάνι που βράζει".

Οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίκτες και όχι μόνο, έχουν επιφέρει αναστάτωση στην ομάδα. Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχε συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρώτη πληρωμή η οποία έχει παρέλθει και ο Μαυροβούνιος σέντερ είναι έτοιμος να τα… βροντήξει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερο από το ότι δεν έχει πληρωθεί, τον ενοχλεί η στάση από την πλευρά του ΑΡΗ στις οχλήσεις του εκπροσώπου του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Ντραγκίτσεβιτς δεν είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίο υπάρχει «θέμα», αλλά αποτελεί τη πιο χαρακτηριστική περίπτωση. Μιλόσεβιτς, Γκετσεβίτσιους, όπως και οι Έλληνες παίκτες, συμπλήρωσαν δύο μήνες απλήρωτοι. Και είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος που είχε έχει τους δύο πρώτους «από κοντά», ουσιαστικά αποτελεί “ξένο σώμα”. Ο λόγος για τον Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και εδώ και λίγο καιρό είναι «αποκομμένος» από την ομάδα.

Για τον ΑΡΗ ακολουθεί ένας καθοριστικής σημασίας αγώνας με τον Πανιώνιο και κάθε απώλεια παίκτη μπορεί να αποβεί μοιραία. Είναι εύλογο ότι πρέπει να υπάρξουν πληρωμές άμεσα, αφού αν ανοίξει η κερκόπορτα των αποχωρήσεων, η ομάδα δε θα αντέξει για πολύ.

Προτεινόμενα Άρθρα