"Τελικός" με Πανιώνιο!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί σήμερα (17:00), τον Πανιώνιο και άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας,ούσα η μοναδική ομάδα με δύο νίκες στο ενεργητικό της. Και περιθώριο για άλλη εντός έδρας απώλεια, πόσω μάλλον από ομάδα πυ έχει τους ίδιους στόχους, δεν υπάρχει.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν αγώνα επιβίωσης σήμερα, αφού στην απευκταία περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος, τα κουκιά δύσκολα θα βγουν για τη συνέχεια, ειδικά με τόσες ανατροπές και εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και με τις ομάδες του “μεσαίου” επιπέδπου να παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατές. Ο ΑΡΗΣ καίγεται για να κερδίσει τουλάχιστον δύο αγώνες ωςε το τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας να αντιμετωπίσει και το Λαύριο στην έδρα του, ώστε να κλείσει το πρώτο μισό με τέσσερις νίκες και να ψάξει στο δεύτερο τα ροζ φύλλα αγώνα που θα του επιτρέψουν να μη ζήσει εφιαλτικές στιγμές.

Απέναντί του έχει μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι βελτιωμένη, με τις αλλαγές ξένων που έχει πραγματοποιήσει. Ο Πανιώνιος προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ με ανατροπή και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη ξέροντας ότι σε περίπτωση ήττας δεν καταστρέφεται, αλλά σε περίπτωση νίκης θα κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Προτεινόμενα Άρθρα