Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα και το ματς “φωτιά”

από AllAboutARIS

Η βαθμολογική θέση του ΑΡΗ δεν του αφήνει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες ωστόσο τα 2 από τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια για το 2019 έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, στοχεύοντας ουσιαστικά στο ματς με το Λαύριο που θα είναι πραγματικός “τελικός”.

Το αρνητικό αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο βύθισε τον “Αυτοκράτορα” στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, πράγμα που σημαίνει ότι ψάχνει παντού νίκες για να αποβεί το μοιραίο.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ο ΑΡΗΣ καλείται να δώσει ακόμα 3 παιχνίδια, με τα 2 εξ’αυτών να αποτελούν τις ίσως δυσκολότερες αποστολές της φετινής σεζόν.

Η αρχή γίνεται την προσεχή Παρασκευή με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, την 2η ποιοτικότερη ομάδα της λίγκας μετά τον Παναθηναϊκό ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 κατηφορίζει στην Πάτρα για να παίξει με τον Προμηθέα που επίσης διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου ρόστερ.

Συνεπώς όπως γίνεται αντιληπτό, το ενδιάμεσο παιχνίδι του ΑΡΗ με το Λάυριο στο “Nick Gallis Hall” (21/12 – 15:45) αποτελεί το πιο σημαντικό της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Η μάχη μαίνεται και προβλέπεται αμφίρροπη ως το τέλος.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια του ΑΡΗ μέσα στον Δεκέμβριο

13.12 ΑΕΚ-ΑΡΗΣ (19:00)
21.12 ΑΡΗΣ-Λαύριο (15:45)
28.12 Προμηθέας-ΑΡΗΣ (15:45)

Προτεινόμενα Άρθρα