"Σαφάρι" για πληρωμές και εγγυητική

από Αντώνης Γκάτζιος

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αναμένεται να πάρει το χρίσμα από το Πρωτοδικείο σήμερα ή αύριο, όμως έχει πιάσει ήδη δουλειά για τα πολλά φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Πρώτο μέλημα είναι η καταβολή χρημάτων σε παίκτες και σταφ, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Στόχος είναι η άμεση καταβολή ενός μισθού. Την ίδια ώρα, «καίει» το θέμα της εγγυητικής επιστολής. Η σχετική κατάπτωση έλαβε χώρα πριν από δύο εβδομάδες και θα γίνει αγώνας δρόμου για να καλυφθεί το ποσό, το οποίο θα «τραβηχτεί» από τους πιστωτές που δικαιώθηκαν. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τους εν λόγω πιστωτές ώστε να βρεθεί μία λύση. Σε πρώτη φάση, το ποσό που χρειάζεται μέχρι το τέλος του χρόνου φτάνει τις 100.000 ευρώ.

Ένα από τα πρώτα μελήματα της διοίκησης είναι να λάβει στα χέρια της τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ. Τις ακριβείς οφειλές, αναλυτικά τους πιστωτές και πόσα χρήματα έχουν λαμβάνειν, όπως και τι συμβαίνει με τους διακανονισμούς που έχουν γίνει, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν τηρηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα