Τρίτος πασέρ του ΑΡΗ ο Μποχωρίδης, "κατοστάρισε" ο Φλιώνης

από Αντώνης Γκάτζιος

Με τις τρεις ασίστ που έδωσε κόντρα στην ΑΕΚ ο Λευτέρης Μποχωρίδης έγινε τρίτος πασέρ στην ιστορία του ΑΡΗ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έγινε ο 6ος πασέρ στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 203 ασίστ με τις τρεις που είχε στο ΟΑΚΑ και προσπέρασε τον Δημήτρη Τσαλδάρη (200).

*Ξεχωριστό ήταν το σημερινό παιχνίδι για τον Δημήτρη Φλιώνη αφού έφτασε τις 100 εμφανίσεις στην ΕΚΟ Basket League. Ο γκαρντ των “κιτρινόμαυρων” είχε κάνει ντεμπούτο στις 8 Απριλίου 2015 (Άρης-Ολυμπιακός 62-79) και έγινε ο 17ος παίκτης στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα.

*Με τους 14 πόντους του, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ξεπέρασε τους 500 πόντους στο 64ο παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ομαδικό επίπεδο και μένοντας στο ένα μόνο κλέψιμο, ο Άρης ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής ΕΚΟ Basket League. Από ένα είχαν το Ρέθυμνο Cretan Kings στο ματς της πρεμιέρας στη Λήμνο και ο Ήφαιστος στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ”.

Προτεινόμενα Άρθρα