Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει "με το καλημέρα" να διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο ΑΡΗΣ από τον πόιντ γκαρντ του. Ποια είναι η αδυναμία του #ARISBC #ARIS

Ο Μπράουν που περίμενε

Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει "με το καλημέρα" να διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο ΑΡΗΣ από τον πόιντ γκαρντ του. Ποια είναι η αδυναμία του #ARISBC #ARIS

Ο Κεν Μπράουν δείχνει να δικαιώνει από νωρίς τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν τον υπέγραψε ο ΑΡΗΣ.

Όσοι γνώριζαν τον Αμερικανό γκαρντ από τη θητεία του στον Κόροιβο ήξεραν ότι πρόκειται για καλό σκόρερ που μπορεί και να δημιουργήσει καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. ΑΣτα πρώτα του παιχνίδια ο Μπράουν έδειξε αυτό ακριβώς και είναι σαφές ότι πρόκειται για αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, Γκάρι Τάλτον. Χθες κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε 17 πόντους, τους 9 σερί όταν ο ΑΡΗΣ επέστρεψε από το -17 στο 78-73.

Σαφώς ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί τον καλό Μπράουν για να βγει από το αδιέξοδο. Η αμυντική αδυναμία του Αμερικανού, που οφείλεται εν μέρει και στο σωματότυπό του, είναι ένα κομμάτι που θα χτυπήσουν οι αντίπαλοι, όμως αυτό είναι ένα χάντικαπ που μπορεί να καλυφθεί σε ένα βαθμό με συνολική προσπάθεια.

Στην παρούσα φάση, ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν έναν πόιντ γκαρντ που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, δίπλα στον πιο οργανωτικό και καλύτερο αμυντικό Δημήτρη Φλιώνη, ώστε να ξεμπλοκαριστούν και παίκτες όπως ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Matchday με πανηγυρικό μήνυμα
Προηγούμενο άρθρο Matchday με πανηγυρικό μήνυμα
Επόμενο άρθρο Σημαντικά ματς στην 11η "στροφή"
Σημαντικά ματς στην 11η "στροφή"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News