Το "Nick Galis Hall"… στις φλόγες

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο κόσμος του ΑΡΗ δε θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο κρίσιμο ματς, σαν το σημερινό (21/12, 15:45) με το Λαύριο.

Το «Nick Galis Hall» αναμένεται κατάμεστο, παρά το ακατάλληλο της ώρας για σαββατιάτικο ματς. Στο γήπεδο αναμένονται περισσότεροι φίλαθλοι κι από τους αγώνες με Περιστέρι και Πανιώνιο, οι οποίοι ήταν επίσης κρίσιμοι. Οι φίλοι του ΑΡΗ αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα ανταποκριθούν μαζικά στο κάλεσμα της ομάδας και της νέας διοίκησης, η οποία έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση, ενώ σήμερα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να τα προμηθεύονται από την μπουτίκ της ΚΑΕ από τις 13:00, όπως φυσικά και τα εισιτήρια διαρκείας του δεύτερου γύρου. Μάλιστα, όποιος αγοράσει διαρκείας δεύτερου γύρου σήμερα, θα έχει μπόνους το σημερινό καθοριστικό ματς με το Λαύριο.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αυριανού (21/12, 15:45) αγώνα με το Λαύριο, για τη 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Η ARIS BC Boutique «The Legend Store» θα είναι ανοικτή το Σάββατο (21/12) από τις 13:00, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας, ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου».

Προτεινόμενα Άρθρα