Ο "γάμος" με τον ΑΡΗ άργησε 1,5 χρόνο…

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο θυμόσοφος λαός λέει "το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο" και αυτό προφανώς ισχύει στην περίπτωση του Χρυσόστομου Σανδραμάνη, ο οποίος ήρθε στον ΑΡΗ με… 1,5 χρόνο καθυστέρηση.

Επί σειρά ετών διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες και μέλος των «μικρών» ομάδων του Προμηθέα από το 2014, ο 19χρονος σήμερα γκαρντ τράβηξε την προσοχή του Βαγγέλη Αγγέλου στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2018, όταν επρόκειτο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο (στο στόχαστρο τον είχε και το Περιστέρι). Όμως ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στον Προμηθέα Πάτρας, με τον οποίο είχε εντυπωσιάσει στο στον Α΄ Προκριματικό Όμιλο της «Ευρωλίγκας των Μικρών» (Adidas Next Generation Tournament), τον Γενάρη του 2018 (φωτό), όταν στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Πάτρας, αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ στη διοργάνωση με 16,3 πόντους κατά μέσο όρο (είχε 27 π΄΄οιντους με τη Χοσπιταλέτ και 20 με την Μπαρτσελόνα).

Ο Σανδραμάνης δε βρήκε τις ευκαιρίες που έψαχνε στην ανδρική ομάδα του Προμηθέα και το καλοκαίρι του 2019 μεταπήδησε στον Ιωνικό Νίκαιας, ο οποίος τον παραχώρησε στην Καρδίτσα. Ο Εβρίτης γκαρντ έχει πλούσια δράση με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες, έχοντας πάρει μέρος μεταξύ άλλων στο Πανευρωπαϊκό Παίδων το 2016, στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων το 2018 και στο Παγκόσμιο Νέων το 2019.

Προτεινόμενα Άρθρα