Απέναντι στο… άγνωστο

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως το σκάουτινγκ πιθανώς να είναι δύσκολο. Κι αυτό επειδή οι "κιτρινόμαυροι" δε γνωρίζουν το ακριβές ρόστερ που θα βρουν απέναντί τους.

Ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του Σάββα Καμπερίδη βρίσκεται εν μέσω μεγάλων αλλαγών. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τους «κιτρινόμαυρους», φαίνεται ότι προκάλεσε την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη. Από τον ΠΑΟΚ διαρρέεται ότι έρχονται αλλαγές στο ρόστερ και πως η διοίκηση έχει δώσει εντολή σε μάνατζερ για να προτείνουν ξένους παίκτες, σε πρώτη φάση για τις θέσεις «1» και «4», και μάλιστα με κόστος 10-15.000 μηνιαίως έκαστος. Σ’ αυτήν την περίπτωση παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν ο ΝτεΚουάν Λιούις, όπως και ο Αντουέιν Ουίγκινς. Αναζητείται και σέντερ για να πάρει τη θέση του Ζέιν Νόουλς.

Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει δεχτεί κρούση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα, αφού κρίνεται ότι ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι άπειρος για μία αποστολή όπως αυτή της παραμονής.

Είναι άγνωστο πόσες από τις παραπάνω αλλαγές θα γίνουν πριν από τον αγώνα της Κυριακής (5/1) στο κλειστό της Πυλαίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με τουλάχιστον έναν νέο παίκτη στο ρόστερ του, ίσως και με νέο προπονητή. Στον ΑΡΗ ξεκινούν την προετοιμασία για το ντέρμπι με τα υπάρχοντα δεδομένα τα οποία εύλογα θα διαφοροποιηθούν εφόσον υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ του αντιπάλου.

Προτεινόμενα Άρθρα