Ο ΑΡΗΣ τη δουλειά του…

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. έχοντας επικεντρώσει την προσοχή του στο δικό του παιχνίδι και όχι στις αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ του αντιπάλου.

Ο Σάββας Καμπερίδης προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στον τελευταίο αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Στον ΑΡΗ είναι ενήμεροι για τις αλλαγές στο ρόστερ του αντιπάλου (ανακοινώθηκε ο Μπόμπι Μπράουν ο οποίος έρχεται την Παρασκευή και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι), όμως ρίχνουν το βάρος στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα στο παρκέ και όχι στο τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ.

Ο κόουτς του ΑΡΗ εύλογα ρίχνει το βάρος στο αμυντικό κομμάτι. Πρώτος στόχος είναι να περιοριστούν τα ατού του αντιπάλου και οι «κιτρινόμαυροι» να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο και μεγαλύτερη σκληράδα στα μετόπισθεν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι, στην έδρα του και για να καταφέρει ο ΑΡΗΣ να φύγει με το διπλό από την Πυλαία, πρέπει να τον περιορίσει στο συγκεκριμένο κομμάτι, παρουσιάζοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα που έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες, στο επιθετικό σκέλος,

Προτεινόμενα Άρθρα