Προετοιμασία για… ειδικές συνθήκες

από Αντώνης Γκάτζιος

Πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, στον ΑΡΗ προετοιμάζονται και για τις… ειδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Πυλαίας.

Ένα ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες. Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι στην ουρά της βαθμολογίας, προκαλεί πίεση, η οποία όμως σαφώς είναι μεγαλύτερη για τη γηπεδούχο ομάδα. Έτσι, στον ΑΡΗ περιμένουν μία εχθρική αντιμετώπιση, σε ένα γήπεδο που λογικά θα είναι γεμάτο.

Παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να περιγράψουν στους ξένους παίκτες την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν και να τους βάλουν στο μυαλό ότι δεν πρέπει να επηρεαστούν απ’ αυτήν, με γνώμονα την προσπάθεια για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Το τεχνικό τιμ, οι Έλληνες παίκτες, αλλά και οι διοικούντες την ΚΑΕ ενημερώνουν τους ξένους καλαθοσφαιριστές της ομάδας σχετικά.

Το ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει και να μείνει προσηλωμένος στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, προκειμένου να διεκδικήσει την πολύτιμη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα