Άμεση άρση των ban και αλλαγές

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. βύθισε ακόμα περισσότερο τον ΑΡΗ και οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ είναι πλέον μονόδρομος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, η ΚΑΕ αναμένεται να φορτσάρει για την άρση των ban, τα οποία πλέον έγιναν πέντε, όπως ενημέρωσε η ΦΙΜΠΑ μέσα από τη σχετική σελίδα της.

Πρόκειται για τους διακανονισμούς που έγιναν λίγο πριν από το τζάμπολ της Basket League, ώστε ο ΑΡΗΣ να πάρει ξένους, οι οποίοι διακανονισμοί όμως δεν τηρήθηκαν από τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα τα ban να επανέλθουν. Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ αρχικά έριξε το βάρος στις πληρωμές των παικτών και του Δημοσίου (Εφορία, ΙΚΑ) και πλέον έχει ως πρώτη προτεραιότητα την άρση των ban, αφού φαίνεται ότι μ’ αυτό το ρόστερ ο ΑΡΗΣ δεν παίζει άμυνα ούτε σε εσωτερικό διπλό, οπότε κινδυνεύει να πάει φουνταριστός προς την Α2.

Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις αναφορικά με τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν. Οι εμφανίσεις των Μόρις, Γκετσεβίτσιους, Φιτζπάτρικ δεν είναι οι αναμενόμενες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει άμεση ανάγκη για δύο αλλαγές και αναμένεται να αποκτηθούν ένας αθλητικός ψηλός, που να μπορεί να παίξει άμυνα και να έχει σουτ, αλλά και ένας περιφερειακός για τις θέσεις «2» και «3».

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο γύρο οι ομάδες έχουν δικαίωμα για τρεις αλλαγές ξένων και όπως όλα δείχνουν, ο ΑΡΗΣ θα κάνει τις δύο μόλις λύσει τα ban από τη ΦΙΜΠΑ. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα