"Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας μας μέχρι το επόμενο"

από AllAboutARIS

Αναφορά στο ματς με τον Ηρακλή που χαρακτηρίστηκε ως το πιο κρίσιμο στην ιστορία του τμήματος μέχρι το επόμενο μίλησε ο Λευτέρης Αρβανίτης στον Libero 107.4 ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα τόνισε ότι τα εισιτήρια πάνε καλά για το αυριανό ματς του μπάσκετ και ότι το “Παλέ” θα είναι γεμάτο, δίνοντας τον παλμό που πρέπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ για το ματς με τον Ηρακλή και τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη:

Για το ματς με τον Ηρακλή: “Οπωσδήποτε πρέπει να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ο ΑΡΗΣ αύριο δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας του μέχρι το επόμενο, πρέπει να το αντιληφθεί ο κόσμος.”

Για την σημαντικότητα του ματς και τον Ηρακλή: “Ο Ηρακλής είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς, παλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Όλοι αύριο συγκεντρωμένοι να πάρουμε το ματς.”

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια του ματς: “Πάνε καλά τα εισιτήρια. Το γήπεδο αύριο θα είναι γεμάτο, θα έχει τον παλμό όπως και στα προηγούμενα ματς. Ο κόσμος ωθεί την ομάδα ώστε να πάρει την νίκη και έτσι θα είναι και αύριο.”

Για τις εγγραφές νέων μελών στον Ερασιτέχνη: “Τεράστια επιτυχία. Το χρειαζόταν ο Α.Σ. Πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα, πάει καλά και θα πάει για χρόνια πιστεύουμε. Όλοι κοντά στον ΑΡΗ, όλοι κοντά στον Α.Σ”

Για την κάρτα φιλάθλου: “Σημαντικό έσοδο, πάει καλά, καλώ τους Αρειανούς να την πάρουν. Είναι ένα 10ρικο όλο τον χρόνο. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια για τον Α.Σ και από αυτό ζει.”

Για τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα: “Έχουμε ξεκινήσει καλά σε όλα τα τμήματα. Είναι σε όλους τους στόχους μέσα. Προχωρούν όλα κανονικά και ας μας πήγε λίγο πίσω το θέμα με την ΚΑΕ. Ο Α.Σ δεν έχει προβλήματα, εκτός από κάποια χρέη του παρελθόντος.”

Για το Αλεξάνδρειο: “Κάναμε πολλές συζητήσεις επί του θέματος, καταθέσαμε πρόταση καλή, έντιμη. Θα μιλήσουμε και με τον Υπουργό να δούμε τι μπορεί να γίνει, να βρούμε μια λύση.”

Προτεινόμενα Άρθρα