Ώρα για το πρώτο διπλό!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ακόμα μία αγωνιστική, ακόμα ένας «τελικός» για τον ΑΡΗ. Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη αντιμετωπίζει σήμερα (26/1, 19:00, ΕΡΤ3) τον Ιωνικό Νικαίας στο «Σοφία Μπεφόν και… καίγεται για τη νίκη.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Π.Α.Ο.Κ. και  ψάχνει διακαώς το πρώτο του διπλό στη σεζόν. Το σημερινό ματς μοιάζει μία καλή ευκαιρία, αφού ο Ιωνικός έχει αποδυναμωθεί πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο, έχοντας χάσει όλη τη βασική πεντάδα του! Αυτό δε σημαίνει ότι το έργο των «κιτρινόμαυρων» θα είναι… εύκολο. Ο ΑΡΗΣ αγνοεί τη γεύση της εκτός έδρας νίκης φέτος, ενώ ο Ιωνικός πριν την τραγική εικόνα του στην Πυλαία με τον Π.Α.Ο.Κ., έχασε στα σημεία από τον Προμηθέα.

Η χθεσινή νίκη του Κολοσσού επί των Πατρινών κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για τη νίκη στον ΑΡΗ. Η ομάδα του Καμπερίδη θέλει να φτάσει τις έξι νίκες και να πάρει μία βαθιά ανάσα, πιάνοντας παράλληλα και τους Πανιώνιο, Λάρισα στη βαθμολογία. Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, η σωτηρία πιθανώς να πάει στις 10 νίκες, οπότε ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί διπλά.

Το θετικό είναι ότι απουσιάζουν τα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ και η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο, αφού για πρώτη φορά φέτος ο ΑΡΗΣ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Την ίδια ώρα, πριν από λίγες μέρες έγιναν και πληρωμές.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Καρακατσούνης, Μπήτης και Διαμαντής.

Προτεινόμενα Άρθρα