Η μέρα της κρίσης για Μπράουν

από Αντώνης Γκάτζιος

Η σημερινή (18/2) μέρα θα κρίνει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κεν Μπράουν στον ΑΡΗ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναχώρησε αιφνιδίως την περασμένη Παρασκευή, για την Αθήνα και στη συνέχεια για τη Ζυρίχη όπου βρίσκεται η μέλλουσα σύζυγός του. Και άφησε «στα κρύα του λουτρού» τον ΑΡΗ, μία μέρα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα αν έπαιζε ο Μπράουν.

Ο ίδιος είπε στους ανθρώπους του ΑΡΗ ότι θα επιστρέψει την Τρίτη, ήτοι σήμερα. Μένει να φανεί αν θα το πράξει. Ούτως ή άλλως έχει κληθεί σε απολογία. Εφόσον επιστρέψει, θα απολογηθεί και στη συνέχεια θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Αν δε γυρίσει όπως υποσχέθηκε, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ θα προβούν σε όλες τις ενέργειες για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Αν ο ΑΡΗΣ δεν είχε τα έξι ban και την αδυναμία της απόκτησης παικτών, οι εξελίξεις θα είχαν δρομολογηθεί ήδη. Με δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα αλλαγών και πως βρίσκεται κολλημένη την «ουρά» της βαθμολογίας, μένει να φανεί τι θα γίνει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όλα θα κριθούν αρχικά και βασικά από το αν ο Μπράουν θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X