"Πάλι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κόσμος του ΑΡΗ στάθηκε ακόμη μία φορά αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ, βοηθώντας μέσω των κουπονιών για την οικονομική ενίσχυσή της.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους, την οποία μπορούν να συνεχίσουν μέσω του viva.gr. 

Αναλυτικά: 

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους του συλλόγου μας για τη νέα συγκινητική ανταπόκρισή τους στην αγορά κουπονιών προς ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Τόσο στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 15/2, όσο και στο ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ομάδας με την ΑΕΚ, την Κυριακή 16/2, ο κόσμος του ΑΡΗ ανταποκρίθηκε στην αγορά κουπονιών, δίνοντας για ακόμα μία φορά οικονομική ανάσα στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία προσπαθεί να κρατήσει όρθια τη ναυαρχίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ μέσω του λογαριασμού που υπάρχει στη VIVA. Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καταθέτουν το ποσό που μπορούν κι επιθυμούν στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X