Το ανθρώπινο πρόσωπο του ΑΡΗ (pics)

από Αντώνης Γκάτζιος

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε για ακόμα μία φορά ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, ο οποίος βρέθηκε και πάλι κοντά στα παιδιά με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν συνδιοργανωτές στο τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

“Για μια ακόμη φορά η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε κοντά στα παιδιά με αναπηρία, στηρίζοντας ως συνδιοργανώτρια το τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο «Nick Galis Hall».

Οι παίκτες της ομάδας μας συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν σήμερα (19/02), δίνοντας χαρά στα παιδιά και προκαλώντας τον ενθουσιασμό τους, που είχαν την ευκαιρία να είναι συμπαίκτες. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, με τους «κίτρινους» να προσπαθούν να λύσουν τις απορίες τους, ενώ φωτογραφήθηκαν με τα μέλη της ομάδας ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, αλλά και με τους παίκτες των υπολοίπων ομάδων.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι ομάδες: Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής ΒΙΑΜΥΛ, ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, ΕΨΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Σωματείο Α.Μ.Ε.Α. ΖΩΗ, Αθλητικός σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Ελπίδα Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Συνδρόμου Down Θεσσαλονίκης”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X