Η διερευνητική επαφή με Μποχωρίδη-Φλιώνη και οι προτεραιότητες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ έχει μία χαρακτηριστική άνεση χρόνου ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Φαίνεται όμως ότι στόχος είναι να μην αφήσει μέρα να πάει χαμένη.

Ένα παράδειγμα είναι η χθεσινή συνάντηση τνω ανθρώπων της ομάδας με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Φλιώνη. Ένα ραντεβού το οποίο όμως δεν ήταν τίποτε άλλο από μία απλή κουβέντα.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν να έχουν μία διερευνητική επαφή με τους δύο γκαρντ ώστε να δουν τί έχουν στο μυαλό τους αλλά κυρίως για να τους παρουσιάσουν τις πρώτες σκέψεις για το αγωνιστικό πλάνο το οποίο είναι στα σκαριά εν όψεις της επόμενης αγωνιστικής. Δηλαδή το πλανό μίας ομάδας που θα στηριχτεί περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο και για αυτόν τον λόγο θα ήθελε να διατηρήσει στο δυναμικό της τους δύο παίκτες. 

Βέβαια υπάρχει στην μέση το οικονομικό μαζί με άλλα ζητήματα, τα οποία δεν συζητήθηκαν χθες και θα απασχολήσουν στην συνέχεια. 

Σε πρώτη φάση ο ΑΡΗΣ δίνει προτεραιότητα στο υπάρχον υλικό. Δηλαδή θέλει να ξεκαθαρίσει ποιοί θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοί όχι, ώστε αναλόγως μετά να προχωρήσει στις απαιτούμενες κινήσεις για την συμπλήρωση του ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα