Το "μπαλάκι" στον Γουλιέλμο

από Αντώνης Γκάτζιος

Τόσο ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, όσο και η διοίκηση της ΚΑΕ, έστειλαν το μήνυμα στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη για να ξεκαθαρίσει βασικά το θέμα της παραχώρησης των μετοχών είναι επιτακτική ανάγκη.

Οι επιστολές που έστειλαν ο Ερασιτέχνης και η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ήταν σαφείς. Πλέον, το “μπαλάκι” περνάει στο μεγαλομέτοχο, γι’ αυτήν την κρίσιμη υπόθεση. Μία υπόθεση η οποία δεν μπορεί να τραβήξει σε μάκρος, να “συρθεί” χρονικά, τέτοιο περιθώριο δεν υπάρχει.

Άπαντες στον ΑΡΗ περιμένουν από τον κ. Γουλιέλμο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του μια και καλή. Η κατάσταση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι ερμαφρόδιτη, με ένα μεγαλομέτοχο της τάξης του 90% ανενεργό τόσο διοικητικά, όσο και οικονομικά. Έτσι, καλείται είτε να παραχωρήσει τις μετοχές, είτε να αναλάβει τις ευθύνες του, ορίζοντας αρχικά νέα διοίκηση και αναλαμβάνοντας ουσιαστικά να “τρέξει” την ομάδα.

Εφόσον γίνει το πρώτο, οι μετοχές θα περάσουν σε εννιά ή δέκα μεσεγγυούχους και η ομάδα θα είναι υπό τη σκέπη του Α.Σ., μέχρι να βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι υπάρχει πλάνο, το οποίο θα καταθέσει στη γενική συνέλευση του θεματοφύλακα του συλλόγου.

Η άρση του περιορισμού κυκλοφορίας εκτός νομού θα αρθεί στις 18 Μαΐου και ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει μία εβδομάδα για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκαθαρίσει το θέμα. Οπότε, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα