"Τα ερασιτεχνικά σωματεία χρειάζονται στήριξη και από την πολιτεία"

από Αντώνης Γκάτζιος

Στη συνέντευξή του στον Libero 107.4, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε και στα θέματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά είπε:

Ο σύλλογος είναι σε αναστολή, κάνουμε συναντήσεις με τους έφορους των τμημάτων. Σε αυτή τη φάση μας ενδιαφέρει η υγεία των αθλητών μας. Για τα ατομικά αθλήματα οι αθλητές μπορούν αθλούνται ατομικά σε ανοιχτούς χώρους. Περιμένουμε και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Η κρίση του κορονοϊού χτύπησε φυσικά και οικονομικά τον ΑΣ ΑΡΗΣ, στερηθήκαμε κάποια σημαντικά έσοδα από κάρτα φιλάθλου και άλλες δράσεις.

Είμαστε τώρα σε μια διαδικασία που επιχειρούμε να καταστρώσουμε μία στρατηγική για την επόμενη σεζόν και με ποιον τρόπο θα αντλήσουμε έσοδα. Χρειάζονται στήριξη τα ερασιτεχνικά σωματεία και από την πολιτεία. Ελπίζουμε να εξασφαλιστεί ένα κονδύλιο από το κράτος και να θιχτεί αυτό το θέμα από την κυβέρνηση. Είναι μεγάλες οι ανάγκες αλλά πιστεύω στον κόσμο της ομάδας, θα μας βοηθήσει, είναι ζεστός, πάντα στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της μάνας του συλλόγου όποτε το χρειάζεται.”

Για τις συνδρομές στον ΑΣ ΑΡΗΣ: “Ο Χρήστος Βλάχος κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει ενεργοποιήσει τον κόσμο του ΑΡΗ και θα είμαστε και πιο δραστηριοποιημένοι από εδώ και στο εξής. Τακτοποιημένα όλα, κοντά στην ομάδα και θα γινόμαστε πιο δυνατοί καιρό με τον καιρό. Όσο πιο μεγάλη βάση οπαδών και συνδρομών έχεις τόσο πιο δυνατός γίνεσαι. Και αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσουμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα