Χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά του ΑΡΗ από τον διατροφολόγο της ακαδημίας! (vid)

από AllAboutARIS

Ατομικές προπονήσεις και σωστή διατροφή. Ο διατροφολόγος των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΡΗ, επιχειρεί να βάλει τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου σε πρόγραμμα εν όψει της επανένταξή τους στις ομαδικές προπονήσεις

Ο κ.Θανάσης Τσιούδας με βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του τμήματος στο Facebook δίνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά της ομάδας για την διατροφή που πρέπει να ακολουθήσουν, συνεχίζοντας τις ατομικές προπονήσεις και με γνώμονα την επιστροφή τους στο γήπεδο με τους υπόλοιπους συναθλητές τους.

Η ανάρτηση του τμήματος αναφέρει:

Τα αγωνιστικά τμήματα του Αρη συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις (κατ’οίκον) με τη χρήση της τεχνολογίας. Όλοι οι αθλητές όμως θα πρέπει, ταυτόχρονα, να προσέχουν και τη διατροφή τους και να είναι έτοιμοι σωματικά οποιαδήποτε στιγμή γίνει η επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Ο διατροφολόγος της ακαδημίας του Αρη, Θανάσης Τσιούδας, δίνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για τη διατροφή των αθλητών σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Αναφέρει τι πρέπει να περιλαμβάνουν τα καθημερινά τους γεύματα και ποια λάθη πρέπει να αποφύγουν όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι ομαδικές προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα