Φλιώνης: "Ηταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην ανδρική ομάδα του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε να μιλήσει διαδικτυακά σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές της Αρετσού Καλαμαριάς, κάνοντας αναφορά στις μελλοντικές του φιλοδοξίες και το όνειρο που εκπληρώθηκε, φορώντας τη φανέλα του ΑΡΗ

Παράλληλα, ο παίκτης των κιτρινόμαυρων έδωσε πολύτιμες “κατευθύνσεις” στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας της Καλαμαριάς για το πώς θα συνδυάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο μπάσκετ με αυτές του σχολείου. Ο 23χρονος γκαρντ αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους αθλητές των Ακαδημιών, δεδομένου πως μέσα από σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα Ιατρική.

Ο συνδυασμός της επιτυχίας τόσο στις σχολικές όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ήταν το θέμα το οποίο ανέλυσε διεξοδικά ο Δημήτρης Φλιώνης στους παίκτες των τμημάτων υποδομής της Αρετσού Καλαμαριάς, οι οποίοι άκουσαν -σημαντικές- συμβουλές από τον καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ για τις “θυσίες” που πρέπει να γίνουν, με σκοπό ένα παιδί να καταφέρει να ανταποκριθεί ιδανικά -και- στους δύο τομείς (του σχολείου και του αθλητισμού) δίνοντας την δέουσα βαρύτητα.

Ο Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις ενώ έγινε αναφορά στο κομμάτι της διατροφής αλλά και της σημασίας της καθημερινής προπόνησης. Επιπλέον, τόνισε πως ήταν όνειρό του το να αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας του ΑΡΗ και ότι θα του άρεσε η προοπτική μελλοντικά να αγωνιστεί στην Euroleague ή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα