Ο Μπράουν και οι πιθανότητες παραμονής του

από Αντώνης Γκάτζιος

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα για επαφές με μεταγραφικούς στόχους, ο Σάββας Καμπερίδης θα συναντηθεί σήμερα (4/6) και με τον Κεν Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην πρωτεύουσα και θα έχει ένα τετ α τετ με τον κόουτς του ΑΡΗ. Σ’ αυτήν τη συνάντηση θα φανεί αν υπάρχει έδαφος για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα που πήρε φέτος ο Μπράουν είναι απαγορευτικά για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν, ειδικά για γκαρντ, όπου συνήθως τα κασέ είναι πιο χαμηλά από αυτά των  ψηλών παικτών. Η όποια συζήτηση μπορεί να προχωρήσει αν ο Αμερικανός δείξει διάθεση για να συμφωνήσει με (αρκετά) λιγότερα χρήματα. Την ίδια ώρα, η περσινή αποχώρησή του πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν είναι στα συν του.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι οι επιλογές του ΑΡΗ, λόγω ban, είναι λιγότερες σε σχέση με αυτές άλλων ομάδων. Υπάρχει μία δεξαμενή ξένων που έπαιξαν φέτος στην Basket League και κάποιοι απ’ αυτούς είναι ήδη στο στόχαστρο του ΑΡΗ. Όμως με δεδομένα ότι πρώτον, πάντα είναι θετικό να παραμένει ένας «κορμός» παικτών και δεύτερον, η ομάδα θα ρίξει βάρος στο ελληνικό στοιχείο (το οποίο αν φύγει ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ ελεύθερος είναι και ο Δημήτρης Φλιώνης), υπάρχει η βούληση για την παραμονή κάποιων ξένων.

Ως πρώτοι στη λίστα φέρονται ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και ο Μίλαν Μιλόεβιτς, ενώ σήμερα θα φανεί αν υπάρχει έδαφος να παραμείνει και ο Μπράουν.

Προτεινόμενα Άρθρα