Η… προφητεία του Καμπερίδη για τον Τολιόπουλο

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΑΡΗ για τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε στον ΑΡΗ για μισή σεζόν το 2018-19 και ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που έδειξε σε συλλογικό επίπεδο τις ικανότητές του, βρίσκοντας χώρο συμμετοχής μετά από σειρά ετών στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Καμπερίδης συνεργάστηκε μαζί του τότε και η απόκτησή του είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητές του.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τολιόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όμως έχει διαμηνύσει ότι επιθυμεί να έχει χρόνο συμμετοχής όπου αγωνίζεται, κάτι που είναι δύσκολο να βρει στη νυν ομάδα του.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον νεαρό γκαρντ. Σε συνέντευξή του στο BasketPlus, σε μία αποστροφή του λόγου του και προσπαθώντας να τονίσει την ανάγκη ύπαρξης ισχυρού ελληνικού κορμού είπε: «Γιατί να μην έχουμε τον Τολιόπουλο στη θέση του Γκετσεβίτσιους;».

Το είπε ως παράδειγμα, όμως φαίνεται ότι τα ονόματα δεν ήταν… καθόλου τυχαία: Ο Τολιόπουλος προορίζεται για να πάρει τη θέση του Λιθουανού στο ροτέισον του ΑΡΗ, ενισχύοντας και την πεποίθηση ότι η ομάδα την επόμενη χρονιά θα έχει περισσότερους Έλληνες και λιγότερους ξένους παίκτες.

Εξελίξεις στο θέμα του Τολιόπουλου αναμένονται προσεχώς, την ώρα που ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ προχωρά.

Προτεινόμενα Άρθρα