"Ηθελα να μείνω άλλα δύο χρόνια"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον ΑΡΗ και μίλησε για το δέσιμο που απέκτησε με την ομάδα, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν.

Με δηλώσεις του στη Σερβία, ο Ντραγκίτσεβιτς τόνισε: “Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία ο ΑΡΗΣ. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο πάντα γεμάτο και η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή, αλλά παίξαμε όμως χωρίς ευρώ για 6.5 μήνες. Κάναμε καλά παιχνίδια. Πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου, στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος…”, είπε.

Ο Σέρβος καυτηρίασε ακόμη περισσότερο τον οικονομικό παράγοντα και μίλησε για τη διαφορά με τους Αμερικανούς. “Η διοίκηση υποσχόταν ότι θα πλήρωνε το χρέος, αλλά μέχρι σήμερα έχω να λαμβάνω χρήματα. Εμείς οι Σέρβοι έχουμε μάθει να μην πληρωνόμαστε για περίπου 1-2 μήνες, οπότε λίγο πολύ ήμουν προετοιμασμένος. Αντιθέτως, οι Αμερικανοί βγάζουν τα κορδόνια τους αν αργήσει λίγο ο μισθός τους”. Ο Ντραγκίτσεβιτς κατέληξε στην επιθυμία που είχε για παραμονή στον ΑΡΗ. “Δεν με απασχολούσε το μεγάλο συμβόλαιο αλλά ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Ο ΑΡΗΣ δεν μου το παρείχε. Προσωπικά έβλεπα τον εαυτό μου για τουλάχιστον δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν γινόταν”.

Προτεινόμενα Άρθρα