Επαφές με Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς, προχωράει για Τολιόπουλο

από Αντώνης Γκάτζιος

Το θέμα των μετοχών δεν έχει τελειώσει με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν μπορούν να αφήσουν τα πάντα στην τύχη τους.

Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι επαφές αναφορικά με το “χτίσιμο” του ρόστερ. Άμεσα αναμένεται να γίνει επαφή με τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς, οι οποίοι είναι στα “θέλω” του Σάββα Καμπερίδη για τη νέα σεζόν. Οι δύο “πλάβι” είναι ενήμεροι για την πρόθεση του ΑΡΗ να συνεχιστεί η συνεργασία τους και οι συζητήσεις θα περάσουν στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο εύλογα είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη συμφωνίας.

Από την εξέλιξη των εν λόγω συζητήσεων θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό ο καταρτισμός της φροντ λάιν του ΑΡΗ. Θεωρείται βέβαιο πάντως ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας αθλητικός ψηλός, πιθανότατα από την αμερικανική αγορά.

Προχωράει με Τολιόπουλο

Την ίδια ώρα, στον ΑΡΗ περιμένουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο νεαρός γκαρντ έχει τονίσει στην ΑΕΚ ότι επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και έχει ήδη συζητήσει με τον ΑΡΗ. Πλέον, απομένει η απόφαση της αθηναϊκής ομάδας. Ο Τολιόπουλος υπέγραψε πέρυσι τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ οπότε είναι δύσκολο να μείνει ελεύθερος ένα χρόνο μετά, οπότε είναι πιθανό και το “σενάριο” του δανεισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα