Επαφές με την ΕΟΚ για τα ban

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι εξελίξεις στο θέμα των ban εύλογα έχει κινητοποιήσει τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, οι οποίοι είχαν επαφές με στελέχη της ΕΟΚ.

Η σύσταση της ΦΙΜΠΑ προς την Ελληνική Ομοσπονδία, ότι ομάδα που έχει ban δε θα μπορεί να κάνει ούτε μεταγραφές παικτών που η ελευθέρας τους βρίσκεται στην Ελλάδα, ορθώνει ένα τείχος στον ΑΡΗ αναφορικά με το χτίσιμο του ρόστερ της νέας αεζόν. Έτσι, οι άνθρωποι της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ επικοινώνησαν με αξιωματούχους της ΕΟΚ, προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα.

Η ΕΟΚ περιμένει μέχρι τις 10 Ιουλίου μία επίσημη απάντηση από τον ΑΡΗ αναφορικά με τις προθέσεις του για την υπόθεση. Πρόθεση της ΚΑΕ είναι να λύσει τα ban, όμως από τη στιγμή που δε μιλάμε για ένα ή δύο, αλλά για οκτώ, γίνεται κατανοητό ότι γι’ αυτό θα χρειαστεί χρόνος. Ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για πιστωτές απέναντι στους οποίους υπήρξε ασυνέπεια μία και δύο φορές από τις προηγούμενες διοικήσεις. Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου και επειδή η ιστορία έχει δείξει ότι τόσα ban δε λύνονται σε 15-20 μέρες, ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφικής περιόδου μέχρι να διευθετήσει όλες τις υποθέσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση η ΕΟΚ τόνισε πως η σύσταση της ΦΙΜΠΑ είναι δεσμευτική. Κάτι που σημαίνει ότι ήδη αναζητούνται τρόποι για να μη βρεθεί η ομάδα προ αδιεξόδου. Οι επαφές θα συνεχιστούν, με στόχο την εξεύρεση λύσης που δε θα βάλει θηλιά στο λαιμό του ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα