Το ESPN ψήφισε Γιάννη για MVP και καλύτερο αμυντικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα ατομικά βραβεία του NBA θα απονεμηθούν κανονικά φέτος, αλλά δίχως να λαμβάνονται υπόψη όσα παιχνίδια θα γίνουν στο Ορλάντο.

Το ESPN έβαλε τους ειδικούς του να ψηφίσουν για τους κορυφαίους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως όχι απλώς είναι φαβορί για να πάρει ξανά τον τίτλο του MVP, αλλά και για να κερδίσει για πρώτη φορά αυτόν του καλύτερου αμυντικού.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak κέρδισε 17 ψήφους για το βραβείο του πολυτιμότερου, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να περιορίζεται στις 3! Κορυφαίο αμυντικό επέλεξαν τον 25χρονο σούπερ σταρ 10 experts του ESPN, με τον Άντονι Ντέιβις (Λέικερς) να ακολουθεί με 6 και τους Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ) και Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ) να έχουν από 2.

Για τον ρούκι της σεζόν ο Τζα Μοράντ των Γκρίζλις έκανε το 20/20 (!), ενώ ο Νικ Νερς των Ράπτορς κέρδισε τη μερίδα του λέοντος για τον καλύτερο προπονητή με 15 ψήφους αφήνοντας πίσω του τον Μάικ Μπουντενχόλζερ (Μπακς), τον Φρανκ Φόγκελ (Λέικερς) με 2 και τον Μπίλι Ντόνοβαν (Θάντερ) με 1.

Πιο βελτιωμένος παίκτη επελέγη από τους ειδικούς του ESPN ο Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ) με 9 μπροστά από Μπράντον Ίνγκραμ (Πέλικανς) με 6, Ντεβόντε Γκρέιαμ (Χόρνετς) με 4 και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) με 1. Τέλος, για καλύτερος έκτος παίκτης επελέγη ο Μοντρέζλ Χάρελ (Κλίπερς) με 9 ψήφους πάνω από τον Ντένις Σρέντερ (Θάντερ) με 7 και τον Λου Γουίλιαμς (Κλίπερς) με 4.

Προτεινόμενα Άρθρα