Τα πρώτα συμπεράσματα και ο αντι-Αγραβάνης

από Αντώνης Γκάτζιος

Την ευκαιρία για να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του θα έχει ο Σάββας Καμπερίδης σήμερα (5/9) κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και οι παίκτες να "ξεμουδιάσουν" μετά από τις πρώτες προπονήσεις.

Οι ελλείψεις είναι αρκετές για τον ΑΡΗ, όμως αυτπό δε σημαίνει ότι ο 42χρονος κόουτς δεν μπορεί να σχηματίσει την πρώτη “εικόνα”, σε συνθήκες αγώνα. Απόντες θα είναι ο Μάριο Τσάλμερς, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, όμως θα αγωνιστεούν κανονικά οι Τζαμάλ Σούλερ, Κουίντον ΝτεΚόζι, οι Έλληνες παίκτες του ρόστερ, αλλά και αυτοί που πιθανότατα θα αποκτηθούν, όπως ο Σταμάτης, ο Χαριτόπουλος και ο Καλαϊτζίδης.

Στον ΑΡΗ περιμένουν τους τρεις προαναφερθέντες ξένους μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ώστε η ομάδα να έχει ένα “γεμάτο” μήνα προετοιμασίας πλήρης. Αναμένεται φυσικά να φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με το κενό που άφησε στη θέση του αναπληρωματικού σμολ φόργουορντ ο Γιάννης Αγραβάνης. Αν, δηλαδή, θα καλυφθεί με την απόκτηση Αμερικανού παίκτη ή “εκ των έσω”, με εναλλαγές σχημάτων που θα συμπεριλαμβάνουν και τους τρεις παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμη (Σταμάτης, ο Χαριτόπουλος και Καλαϊτζίδης) και μεγαλύτερο ρόλο στους υπάρχοντες νεαρούς παίκτες (Σιδηροηλίας, Νετζήπογλου).

Προτεινόμενα Άρθρα