Εβδομάδα Κυπέλλου και… Ντραγκίτσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων. Το Σάββατο (26/09) η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ιωνικό στην Αθήνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δώσει ως τώρα δύο φιλικούς αγώνες, με την ΑΕΚ και τη Λάρισα. Αύριο (22/09) θα δώσουν το τελευταίο ματς προετοιμασίας πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό, φιλοξενώντας στο “Nick Galis Hall” τη Λάρισα, την οποία κέρδισαν προχθές (19/90 στο κλειστό της Νεάπολης.

Αυτό θα είναι και το πρώτο φετινό παιχνίδι για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ ήρθε τελευταίος στη Θεσσαλονίκη και χρειάζεται ένα διάστημα για να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικός στο παιχνίδι της ομάδας και αύριο ο ΑΡΗΣ θα παίξει για πρώτη φορά πλήρης και με το βασικό σέντερ του στο παρκέ.

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν παρασύρθηκε από τη νίκη επί της Λάρισας και τόνισε ότι σε κομμάτια του παιχνιδιού η ομάδα δεν έχε καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο κόουτς του ΑΡΗ ελπίζει ότι, μετά και την αυριανή “πρόβα τζενεράλε”, η ομάδα του θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα