"Πρόβα τζενεράλε" για Ιωνικό

από Αντώνης Γκάτζιος

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό τεστ του δίνει σήμερα (22/09) ο ΑΡΗΣ, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, κόντρα στη Λάρισα στο "Nick Galis Hall".

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 26/09 τον Ιωνικό στην Αθήνα και το σημερινό, κεκλεισμένων των θυρών, φιλικό θα αποτελέσει μίαν τρόπον τινά πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο ματς. Η Λάρισα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Ο ΑΡΗΣ την κέρδισε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης με 64-75, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες.

Σήμερα είναι πιθανόν αμφότερες να παραταχθούν πλήρεις και για τον ΑΡΗ θα είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει Ιωνικού. Ο Καμπερίδης θέλει να κάνει τις δοκιμές του, αυτήν τη φορά με το βασικό σέντερ του στο παρκέ. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι στην Ελλάδα και παρότι ανέτοιμος, αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τον Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε επίσης το περασμένο Σάββατο, λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολο είναι αν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα