Σούλερ: "Έχω έρθει εδώ για να παίξω τον ρόλο του ηγέτη αν χρειαστεί"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τζαμάλ Σούλερ δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή που έκανε να έρθει στον ΑΡΗ και τόνισε ότι ανυπομονεί για τη νέα σεζόν.

Για το πώς βλέπει τον ΑΡΗ και τη νέα χρονιά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιλέχθηκα να αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας από τον κόουτς Καμπερίδη. Αυτό που ξέρω και αυτό που θέλω να πετύχουμε είναι να κάνουμε μια χρονιά καλύτερη από τη περσινή. Διαθέτουμε ένα κράμα παλαιών και νέων παικτών και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.”

Για την απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ:

“Πιστεύω ότι αυτό που θέλω είναι να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Πάντα το να πηγαίνεις σε μια ομάδα είναι ένα ρίσκο. Επομένως, θέλουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν.

Για την ετοιμότητα του ΑΡΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στον Ιωνικό:

“Είναι το ξεκίνημα ενός ταξιδιού και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια να δουλέψουμε. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει ομοιογένεια.”

Για το αν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα του και η προπόνηση από τον κορωνοϊό:

“Εχει επηρεάσει όλο τον κόσμο αυτή η υπόθεση. Αυτό που λέω συνεχώς στους γύρω μου είναι να προσπαθήσει να μείνει στο σπίτι και ασφαλείς. Αυτή είναι η συμβουλή μου ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.”

Για το αν μπορεί ο ΑΡΗΣ να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες:

“Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρσι και να χτίσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχα με τον Σάββα Καμπερίδη. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη. Περιμένουμε μια χρονιά καλύτερη από την περσινή.”

Για το γεγονός ότι είναι δεύτερη χρονιά στη Basket League και τι περιμένει από τον εαυτό του:

“Έχω έρθει εδώ να παίξω και τον ρόλο του ηγέτη αν χρειαστεί. Μπορώ να σκοράρω, να δώσω ενέργεια, ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή χρονιά”

Προτεινόμενα Άρθρα