Το "λίφτινγκ" του Χαρίλαου Τρικούπη πριν από τον ΑΡΗ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η οποία θα τον βρει να δοκιμάζεται στο Μεσολόγγι κόντρα σε έναν Χαρίλαο Τρικούπη παντελώς διαφορετικό σε σχέση με πριν από λίγο διάστημα.

Οι νεοφώτιστοι αρχικά σχημάτισαν ένα ρόστερ με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Οι ξένοι τους ήταν φτηνοί και οι Έλληνες ως επι το πλείστον νεαροί, χωρίς “εικόνες” από την Basket League.

Βλέποντας την εικόνα της ομάδας στα φιλικά, αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα (92-70), αλλά και μετά την εξασφάλιση του ποσού από τα τηλεοπτικά 9125.000 ευρώ), η ομάδα του Μεσολογγίου επιχείρησε να αναβαθμίσει το ρόστερ της. Απέκτησε τον πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ, του Κοροίβου και του Πανιωνίου, Κέβιν Λάνγκφορντ, τον Τζαζμάρ Φέργκιουσον, αλλά και δανεικό από τον Προμηθέα τον Γιάννη Αγραβάνη ο οποίος είχε βρεθεί “μια ανάσα” από τον ΑΡΗ.

Συνεπώς, οι νεοφώτιστοι θα έχουν διαφορετικό πρόσωπο και εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ θα προσαρμόσει αναλόγως τα πλάνα του. Οι αγώνες της πρεμιέρας, πόσω μάλλον οι εκτός έδρας, κρύβουν πάντα κινδύνους και ο ΑΡΗΣ θέλει όσο τίποτα αυτό το διπλό, με δεδομένο ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Προτεινόμενα Άρθρα