Επτά κρούσματα στη Βιλερμπάν, "στον αέρα" το ματς με ΠΑΟ

από Αντώνης Γκάτζιος

Στον αέρα βρίσκεται η αυριανή αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της γαλλικής ομάδας.

Συνολικά πέντε παίκτες, ο προπονητής Τι Τζέι Πάρκερ και ένας συνεργάτης του διαγνώστηκαν θετικοί, ενώ είναι εύλογη η ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί και άλλα μέλη της ομάδας.

Βάσει του πρωτοκόλλου της Ευρωλίγκας, που ψηφίστηκε από όλες τις ομάδες, ένας αγώνας διεξάγεται κανονικά εφόσον μια ομάδα μπορεί να παρατάξει οκτώ παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το ματς στα χαρτιά. Η Βιλερμπάν έχει δηλωμένο ρόστερ 15 παικτών στην Ευρωλίγκα, συνεπώς έχει… απόθεμα.

Πάντως ανησυχία είναι λογικό να υπάρχει και στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς η αποστολή αναχωρεί στις 17:00 για τη Λιόν (μέσω Άμστερνταμ).

Αρκετές ομάδες, με αποκορύφωμα την Ζενίτ που έχει διαθέσιμους έξι παίκτες (οι υπόλοιποι είναι θετικοί στον κορωνοϊό) αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει ζητήσει αναβολή, με την Ευρωλίγκα να μην έχει απαντήσει στο αίτημά της.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X