"Ανταγωνιστικό σύνολο με ομαδικό κίνητρο και προσανατολισμό"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι από φέτος ο αρχηγός του ΑΡΗ και έδωσε το σύνθημα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο 23χρονος γκαρντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στα πλαίσια του αφιερώματος στον ΑΡΗ, τόνισε ότι στόχος είναι η παρουσίαση ενός συνόλου με ομαδικό κίνητρο και προσανατολισμό, ενξώ επισήμανε τις δυσκολίες του καλοκαιριού για την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

“Έπειτα από ένα ακόμη δύσκολο και περίεργο καλοκαίρι για την ομάδα του Άρη, με πολλά ανοικτά μέτωπα και εκκρεμότητες προς πολλές κατευθύνσεις, χτίστηκε μια ομάδα κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, με στόχο να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα του κόσμου γι’ αυτό το σύλλογο και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του.

Όλοι ξέρουν πως φέτος θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα απ΄όλες τις απόψεις, με πρωτόγνωρες συνθήκες, εντός κι εκτός γηπέδων. Συνεχίζοντας τη δουλειά, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με ομαδικό κίνητρο και προσανατολισμό, που θα παίζει για τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Εύχομαι υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες και να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, το οποίο θα κάνει τον κόσμο να θέλει να γεμίσει ξανά τα γήπεδα το συντομότερο”.

Προτεινόμενα Άρθρα