Έτοιμος όπως και νά ‘χει

από Αντώνης Γκάτζιος

Την ώρα που αναμένονται οι αποφάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Σάββας Καμπερίδης θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ο ΑΡΗΣ.

Ο κόουτς του ΑΡΗ συνεχίζει την προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς, χωρίς να “επηρεάζεται” απ’ όσα εύλογα επηρεάζουν και τον αθλητισμό, αναφορικά με την πανδημία. Ο Καμπερίδης δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες του και η προετοιμασία γίνεται με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή (01/11) κόντρα στους “κυανόλευκους”.

Μία προετοιμασία, βέβαια, η οποία έχει αρκετά προβλήματα. Ο Δημήτρης Σταμάτης τέθηκε ήδη νοκ άουτ και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά θα δώσει το “παρών” εφόσον η αναμέτρηση διεξαχθεί κανονικά. Η αγωνία αφορά στον Δημήτρη Φλιώνη.

Ο 23χρονος γκαρντ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στον αγώνα με το Μεσολόγγι και δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο ίδιος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει στο ντέρμπι και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

Προτεινόμενα Άρθρα