Χωρίς ορισμό και το ΑΡΗΣ – ΠΑΟ της 4ης αγωνιστικής!

από Γιώργος Γκάτος

Ακόμα ένα παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων που βρίσκεται στον αέρα

Το πρόγραμμα του μπασκετικού ΑΡΗ βρίσκεται… κυριολεκτικά στον αέρα, αφού ούτε το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή.

Η τελευταία αναμέτρηση των “Κιτρινόμαυρων” διεξήχθει στις 24 Οκτωβρίου με τον Χαρίλαο Τρικούπη και έκτοτε… αναμένει. Το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ηρακλή “ψάχνει” έδρα, ενώ το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με το Λαύριο αναβλήθηκε και επίσημα, αφού η ομάδα της Αττικής αντιμετώπισε πρόβλημα με πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού.

Στο πρόγραμμα που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο ΑΡΗΣ δεν θα αγωνιστεί ούτε την τέταρτη αγωνιστική, ελέω… lockdown αλλά και μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της αναμέτρησης εξαιτίας υποχρεώσεων για την Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 13/11 με την Εφές, ενώ στις 17 και 19 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τις Βαλένθια και Μπασκόνια, εκτός έδρας. Ο ΕΣΑΚΕ δεν χάλασε χατίρι στους “Πράσινους”.

Το μοναδικό παιχνίδι που έχει οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ, είναι στις 21/11, όπου ο ΑΡΗΣ θα ταξιδέψει στη Λάρισα (17:00) για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Αν μάλιστα δεν οριστεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή τις επόμενες ημέρες, τότε δεν αποκλείεται οι “Κιτρινόμαυροι” να αγωνιστούν στη Λάρισα με σχεδόν 1 μήνα… απραξίας.

Προτεινόμενα Άρθρα