Πολλές οι εκκρεμότητες… κι είμαστε ακόμα στην αρχή

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι εκκρεμότητες έχουν ήδη… μαζευτεί για τον ΑΡΗ στην Basket League και σήμερα αναμένεται… φως.

Ήδη δύο από τους τρεις αγώνες της ομάδας του Σάββα Καμπερίδη έχουν αναβληθεί (με Ηρακλή, Λαύριο) και αυτός με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται “στον αέρα”.

Ο ΑΡΗΣ, θέλοντας και μη, συνεχίζει τις προπονήσεις (με… διακοπές, λόγω των όσων συνέβησαν με το Αλεξάνδρειο) και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες την εβδομάδα για να… κλείσουν οι τρύπες.

Ο αγώνας με τον Ηρακλή θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη (11/11), ενώ τα τεστ κορωνοϊού στο Λαύριο θα αποσαφηνίσουν πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Ένας… αστερίσκος υπάρχει στο ΑΡΗΣ – Παναθηναϊκός, αφού οι “πράσινοι” φέρονται να ζήτησαν ήδη αναβολή. Η 4η αγωνιστική είναι ορισμένη για τις 14-15 Νοεμβρίου και ο ΠΑΟ παίζει στις 13 με την Εφές και στις 17 & 19 στην Ισπανία με Βαλένθια και Μπασκόνια. Λογικά το αίτημά του θα γίνει δεκτό…

Σήμερα (6/11) θα γίνει τηλεδιάσκεψη ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με τους αγώνες που εκκρεμούν. Η συνολική “σούμα” των αναβολών στην Basket League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Λαύριο – Προμηθέας

2η αγωνιστική: ΑΡΗΣ– Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Λαύριο, Προμηθέας – Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική: Ηρακλής – Κολοσσός, Λαύριο – ΑΡΗΣ, Λάρισα – Προμηθέας

4η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Λάρισα, ΑΡΗΣ – Παναθηναϊκός.

* Οι τρεις αγώνες του Προμηθέα και του Λαυρίου έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων του κορωνοϊού. Συνεπώς, από τα αποτελέσματα των τεστ θα κριθεί πότε θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι δύο εν λόγω ομάδες.

* Οι αγώνες ΑΡΗΣ – Ηρακλής, Ηρακλής – Κολοσσός, ΠΑΟΚ – Λάρισα και ΑΡΗΣ – Παναθηναϊκός είτε αναβλήθηκαν, εκκρεμούν λόγω της τοποθέτησης της Θεσσαλονίκης σε επίπεδο Γ. Όμως πλέον σ’ αυτό το επίπεδο βρίσκεται όλη η Ελλάδα, οπότε τα ματς πρέπει να οριστούν, στις φυσικές έδρες των ομάδων.

Προτεινόμενα Άρθρα