Για την πρώτη νίκη!

από Αντώνης Γκάτζιος

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα παλέψει για να πάρει σήμερα (10/11, 17:00) ο ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλοξενεί τον Ηρακλή στο "Nick Galis Hall" (ERT Sports, Libero 107,4).

Ο αγώνας είναι εξ αναβολής για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, με τον ΑΡΗ να έχει παίξει έως τώρα μόλις ένα από τα τρία ματς που επρόκειτο να δώσει. Μετά την ήττα από το Μεσολόγγι, η αναμέτρηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη, η οποία σήμερα θέλει να ρεφάρει αυτό το ατυχές αποτέλεσμα, με το πρώτο ροζ φύλλο στην Basket League. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ο ΑΡΗΣ θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Το ευχάριστο για τον κόουτς του ΑΡΗ είναι ότι θα έχει πλήρες οπλοστάσιο, αφού και ο Δημήτρης Σταμάτης χθες (9/11) έβγαλε όλη την προπόνηση και τέθηκε στη διάθεσή του. Βέβαια, μετά από δύο εβδομάδες απραξίας, είναι άγνωστο πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο ΑΡΗΣ έχει απέναντί του μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, υποψήφια για την πρώτη πεντάδα. Ο Ηρακλής προέρχεται από άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και μία νίκη σήμερα θα δώσει στον ΑΡΗ μία ώθηση, και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Προτεινόμενα Άρθρα