"Ο ΑΡΗΣ έχει εμπειρία και ποιότητα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στον Hρακλή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε στο επίσημο σάιτ του Γηραιού για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά: 

“Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει και εμπειρία, όσον αφορά στις μονάδες του, όσο και ποιότητα. Γι’ αυτό θα πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι και σωματικά αλλά και πνευματικά.

Είναι μια ομάδα που είναι πολύ ικανή στην γρήγορη ανάπτυξη της επίθεσης (transition) απ’ την άμυνα στην επίθεση, με ικανούς σουτέρ, αλλά και αποτελεσματικότητα κοντά στο καλάθι.

Στο set παιχνίδη η παρουσία του Dragisevic και του Milosevic στο inside game δίνει στην ομάδα τόσο εκτελεστική αλλά και δημιουργική ικανότητα, ενώ η παρουσία του DeCosey στα Forward δίνει παιχνίδι και κοντά αλλα και μακρία απο το καλάθι.

Αλλά και στις θέσεις των Guard δεν υστερούν σε ποιότιτα με την παρουσία Chalmers, Φλιώνη, Shuler, οι οποίοι έχουν την ικανότητα είτε να δημιουργήσουν το δικό τους σούτ, είτε να δημιουργήσουν για τους συμπαίκτες τους.

Τέλος, η προσθήκη του Little ήρθε να προσδώσει ακόμα πιο μεγάλη επικινδυνότητα με την ικανότητα που τον διακρίνει στο σουτ.

Αμυντικά η πίεση πάνω στην μπάλα είναι εμφανής είτε σε όλο το γήπεδο είτε στο μισό. Με αυτά τα δεδομένα εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για όλα τα στιλ παιχνιδιού και προετοιμασμένοι πνευματικά για ένα ντέρμπι, με ό,τι αυτό σημαίνει και ως κύρος και ως βαθμολογική σημασία για την Ομάδα μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα